Jessie er en dejlig legesyg Golden Retriever på 1 år. Jessie har en slem tendens til at lege med sokker og kommer nogle gange til at sluge dem. Efter en omgang leg med vasketøjet fik Jessie det dårligt og kastede en tennissok op på gulvet. Jessie havde stadig ondt i maven og Jessie´s ejere tog hende til dyrlægen. Dyrlægen kunne mærke noget unormalt i Jessie´s tarme og hun blev indlagt. Der blev taget et røntgenbillede der viste at tarmene stod helt stille. Det kan tarme gøre, hvis der er noget der stopper passagen. Jessie skulle opereres!

Operationen blev påbegyndt med det samme og ret hurtigt fandt dyrlægen frem til problemet. Makkeren til den sok som Jessie havde kastet op lå fastklemt i en tyndtarm og kunne ikke komme videre. Der blev lagt et lille snit i tarmen og sokket blev trukket ud.

Nedenfor ses der nogle billeder af operationen. Jessie kom sig hurtigt og er nu helt rask.

Forebyggende sundhed til dit kæledyr Abonner på tryghed til din bedste ven

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat