Cyster i livmoderen

Februar måneds patient er en sød gravhund ved navn Shila. Shila er 6 ½ år gammel og intakt tæve. Intakt tæve betyder, at hun ikke er sterilliseret. Hendes løbetider har længe været underlige og denne gang er Shila blevet dårlig efter en løbetid. Den kliniske undersøgelse af Shila, tyder på en livmoderbetændelse og hun bliver ultralydsskannet. Ved skanningen kan det tydeligt ses, at hendes livmoder er fyldt med væske og det besluttes at få Shila opereret hurtigst muligt. Samme dag bliver hun opereret og vi finder en meget cystefyldt livmoder. Cyster i livmoderen er et resultat af en forkert hormonbalance.
Dette forklarer de underlige løbetider, som Shila har haft. Operationen fjerner hele livmoderen med æggestokke og det hele. Det er herefter slut med løbetider og Shila er snart frisk igen.

Forebyggende sundhed til dit kæledyr Abonner på tryghed til din bedste ven

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat